top of page

Kedves Szülők, kedves Támogatók!

Tavaly már sikerült bizonyítanunk tornatermünk sportpadlójának újjáépítésével, hogy összefogással képesek vagyunk gyermekeink számára biztonságosabbá, szebbé varázsolni tanulói környezetüket.

A tavalyi sikerből kiindulva szeretnénk a Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítványunk fontos fejlesztési tervét megosztani most Önökkel. Célunk, hogy az iskolánk bejárati kapuját megújítsuk, és egy modern, biztonságos és esztétikus bejáratot alakítsunk ki az iskola számára.

Ez a fejlesztés az iskolánk hosszú távú terveinek része, és az iskolai közösség érdekét szolgálja. Az új bejárati kapu lehetővé teszi, hogy a közlekedés az iskolába biztonságosabb és kényelmesebb legyen a diákok, szülők és az iskolai dolgozók számára. Az új létesítmény magába foglal egy új lépcsőt, teraszt, padokat és kerékpártárolót virágokkal-növényekkel tarkítva, ami hozzájárul az iskolai környezet minőségének javításához és az egészéges életmódra való neveléshez is.

Az új személybejárati kapu megvalósításának költségeit az iskolai alapítványunk tervezi fedezni, melyhez szükségünk van az Önök, azaz a szülők támogatására is.

bottom of page