top of page

JUDO-KARATE AKADÉMIA

JUDO-KARATE AKADÉMIA rövid bemutatkozása – edzések itt, az iskolában!


Egyesületünk 2011 óta sikeresen működik és rengeteg tehetséges tanítványt hagyott az utókor számára, egy szebb jövő érdekében. Edzéseinken a JUDO harcművészeti elemeit sajátíthatják el, és válhatnak eggyé a küzdősporttal.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a tanulmányi eredmények is javuló tendenciát mutatnak – tévedés, hogy a testmozgás elpazarolt idő!


A Judo-Karate Akadémia 2013 óta tart edzéseket a Csillaghegyi Általános Iskola alagsori tornatermében. Szándékunkban állt a megalakuláskor nemcsak a sport, hanem a harcművészet két legfőbb ágának népszerűsitése a gyermekek körében. Tapasztalataink és a visszajelzések alapján ezt az akadályt sikerrel vettük, és kijelenthetjük, hogy az iskolában immáron 9 éve látványos eredményeket érünk el a gyermekek körében, így támogatva az ő testi és szellemi fejlődésüket.

A Judo Karate Akadémia elsődleges célja a fiatal nemzedék életre nevelése, a sport szeretete és nem utolsó sorban az összetartás – csapatszellem. Úgy véljük a fenti erények nélkül a világ szegényebb lenne.

Az edzések hatására a tanítványok lelkesebbek, látványosan fejlődnek a sok gyakorlásnak köszönhetően, több önbizalomra tesznek szert, így nemcsak edzéseken, de az iskolában is magabiztosabban mozognak vagy állnak ki magukért. A szülők pozitív visszajelzései megerősítik, hogy jó úton járunk: a gyerekek tanulmányi eredménye javul, stressztűrő képességük megnő az edzések hatására. Rendszerint hangoztatjuk, hogy az iskola, a tanulás az első, így fel évente ellenőrizzük a bizonyítványokat, értesítőket, hogy megfelelő képet kapjunk a gyermekeinkről.

Téli edzőtáborunk intenzív, 3 napos, két egyesület ~60 tanítványa vesz részt rajta, ahol zárásként övvizsgát tehetnek az arra érdemesek. Itt nemcsak az edzőtábori, hanem az év közben nyújtott teljesítmény alapján, valamint az edzéseken való aktív részvétel alapján értékelünk. Igyekszünk a gyermekeket úgy formálni, hogy a személyiségük ne sérüljön, a pozitív megerősítés hívei vagyunk.

A tanév második fele a technikai részre irányul, a versenyeket októbertől márciusig javasoljuk – figyelembe véve a személyes teljesítményeket.

A nyári edzőtáboraink helyszíne Balatonszemes, ahol minden évben nagy hangsúlyt fektetünk a csapatra, a szórakozásra, melyet aktív kikapcsolódással fűszereztük, például kirándulásokkal, hajóúttal a tavon.


VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL!

Jelentkezni edzésidőben – kedden és csütörtökön 17.00-18.00 között – vagy telefonon Hamzsik László Senseinél a 0620/938-11-22-es telefonszámon.


RENDELKEZZEN AZ ADÓJA 1%-ÁRÓL HELYESEN

Szervezet neve: Judo-Karate Akadémia Sportegyesület

Adószáma: 18845617-1-41


Judo plakát
.
Download • 658KB


21 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page