top of page

1% adófelajánlás



Tisztelt Szülők és Támogatóink!



A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány Kuratóriuma ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a 2022. évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának (1.068.996 Ft.) felajánlásával támogatták az Alapítvány működését.


Idén is megköszönjük, ha személyi jövedelemadójuk egy százalékával a Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítványt támogatják.


Az 1%-os felajánlásokból befolyt összeget az Alapítvány minden évben a cél szerinti támogatásaira fordítja (utazások, rászoruló tanulók támogatása, sportszerek, tantermek-iskolaudvar felújítása, kulturális és hagyományőrző rendezvények, könyvtárunk bővítése, gyerekeknek ajándékok, tehetséggondozás támogatása, diákjainkat segítő eszközök vásárlása, ajándéktárgyak vásárlása, meghívott vendégeknek péksütemény vásárlása, weboldalunk fenntartása, stb.).

Alapítványunk 2022-2023. évi kiadásait és bevételeit megtekinthetik honlapunk „üvegzseb” oldalán. https://www.csillaghegyiiskola.hu/üvegzseb


ÚJ CÉL!

Iskolánkban tervbe vettük a tanév elején, hogy új személybejáratot építtetünk, hogy intézményünk biztonságosabb legyen! Fontos szempont az is, hogy az új bejárat miatt már a szülőknek sem kellene a kapuban várniuk a gyerekeket, hanem ellenőrzött körülmények között be tudnának jönni az iskolába. Az új személybejáró mellé új kerékpártárolót is szeretnénk építeni, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen biciklijeiket elhelyezni. Egyúttal ösztönözni is szeretnénk a tanulókat ezzel, hogy minél többen válasszák ezt a módját az iskolába járásnak is, hiszen ökoiskolaként fontos számunkra a fenntarthatóságra való nevelés is! A látványtervek már elkészültek egy szülőnek hála, amit támogatói oldalunkon hamarosan közzé fogunk tenni! A kivitelező már felmérte a munkálatokat, az árajánlatot is hamarosan közzé fogjuk tenni, amint megkatuk! Ez a munkálat nagyobb kiadásba fog kerülni. Ezeket az anyagi terheket alapítványunk pénzügyi hátterével szeretnénk finanszírozni, de a fenntartó is ígért segítséget!


Az Alapítvány adószáma:


19636979-1-41


Az SZJA 1%-áról való rendelkezést a bevallás benyújtásától függetlenül, akár azt követően, egészen 2023. május 22-ig megtehetik. Amennyiben ügyfélkapun keresztül szeretnék megtenni felajánlásukat, akkor erre az alábbi webes felületen van lehetőség: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/. Papír alapon a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltve lezárt borítékban postán feladható, illetve a NAV ügyfélszolgálatán leadható.


Megköszönjük, ha támogatásukkal hozzájárulnak e célok megvalósulásához! Kérem, éljenek a lehetőséggel és ne hagyják elveszni ezeket az adóforintokat!


Alapítványunk 2021-2022. évi kiadásait, bevételeit, támogatóit, nyári munkálatokra ráfordított összegeit

megtekinthetik honlapunk oldalán.



Budapest, 2023. április 14.



Köszönettel:


Csillaghegyi Általános iskolát támogató Alapítvány Kuratórium elnöke: Gyurisné Horváth Ildikó

28 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page