top of page

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány Kuratóriuma ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a 2023. évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának (1.811.923 Ft.) felajánlásával támogatták az Alapítvány működését.

 

Idén is megköszönjük, ha személyi jövedelemadójuk egy százalékával a Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítványt támogatják.

 

Az 1%-os felajánlásokból befolyt összeget az Alapítvány minden évben a cél szerinti támogatásaira fordítja (utazások, rászoruló tanulók támogatása, sportszerek, tantermek-iskolaudvar felújítása, kulturális és hagyományőrző rendezvények, könyvtárunk bővítése, tanév közbeni és tanév végi jutalmak, gyerekeknek ajándékok, tehetséggondozás támogatása, diákjainkat segítő eszközök vásárlása, ajándéktárgyak vásárlása, meghívott vendégeknek péksütemény vásárlása, weboldalunk fenntartása, stb.).

Alapítványunk 2023. évi meghirdetett céladományainak bevételeit és kiadását megtekinthetik honlapunk „üvegzseb” oldalán. https://www.csillaghegyiiskola.hu/üvegzseb

 

Jövőbeli céljaink:

 

A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató alapítvány cél szerinti támogatásain kívül, - hogy tanulóink biztonságosabb, szebb és jobb környezetben tanulhassanak - nagyobb tervei között azt alábbi célok megvalósításai szerepelnek még: főépület gyermekmosdóinak felújítása, új bejárati kapu melletti kerékpár tároló befejezése, ökotanterem létrehozása, sportpályák felújítása, iskolaudvar rendezése.  

Köszönjük, ha továbbra is támogatnak bennünket!

Az alapítvány neve:                    Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány

Az alapítvány számlaszáma:    11703006-20052982

Az Alapítvány adószáma:        19636979-1-41

 

Az SZJA 1%-áról való rendelkezést a bevallás benyújtásától függetlenül, akár azt követően, egészen 2024. május második feléig megtehetik. Amennyiben ügyfélkapun keresztül szeretnék megtenni felajánlásukat, akkor erre az alábbi webes felületen van lehetőség: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/. Papír alapon a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltve lezárt borítékban postán feladható, illetve a NAV ügyfélszolgálatán leadható.

 

Megköszönjük, ha támogatásukkal hozzájárulnak e célok megvalósulásához! Kérem, éljenek a lehetőséggel és ne hagyják elveszni ezeket az adóforintokat!

 

Budapest, 2023. szeptember 28 .

 

 

                                              Köszönettel:

 

                                                                    Csillaghegyi Általános iskolát támogató Alapítvány Kuratórium elnöke:

 

                                                                                                                                                      Gyurisné Horváth Ildikó

bottom of page