top of page

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány Kuratóriuma ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a 2023. évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának (1.811.923 Ft.) felajánlásával támogatták az Alapítvány működését.

 

Idén is megköszönjük, ha személyi jövedelemadójuk egy százalékával a Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítványt támogatják.

 

Az 1%-os felajánlásokból befolyt összeget az Alapítvány minden évben a cél szerinti támogatásaira fordítja (utazások, rászoruló tanulók támogatása, sportszerek, tantermek-iskolaudvar felújítása, kulturális és hagyományőrző rendezvények, könyvtárunk bővítése, tanév közbeni és tanév végi jutalmak, gyerekeknek ajándékok, tehetséggondozás támogatása, diákjainkat segítő eszközök vásárlása, ajándéktárgyak vásárlása, meghívott vendégeknek péksütemény vásárlása, weboldalunk fenntartása, stb.).

Alapítványunk 2023. évi meghirdetett céladományainak bevételeit és kiadását megtekinthetik honlapunk „üvegzseb” oldalán. https://www.csillaghegyiiskola.hu/üvegzseb

 

2024. évi CÉLUNK!

 

A sok kisebb cél mellett nyáron szeretnénk folytatni a főépületünk gyermekmosdóinak felújítását. Szeretnénk az 1965 óta toldozott-foltozott válaszfalakat és ajtókat kicserélni a fiú és lánymosdókban. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink tanórák közötti komfortérzetét és higiéniai körülményeit javítsuk. Ez a munkálat ismét nagyobb kiadásba fog kerülni. Ezeket az anyagi terheket ismét alapítványunk pénzügyi hátterével szeretnénk megtámogatni! Iskolánk jótékonysági sportnapjának és suligálájának bevételét is erre fogjuk fordítani! Ha ezen felül támogatni szeretnének bennünket utalással, akkor kérjük a közlemény rovatba írják, hogy: „gyermekmosdó”.

 

Köszönjük, ha továbbra is támogatnak bennünket!

Az alapítvány neve:                Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány

Az alapítvány számlaszáma:  11703006-20052982

Az Alapítvány adószáma:       19636979-1-41

 

Az SZJA 1%-áról való rendelkezést a bevallás benyújtásától függetlenül, akár azt követően, egészen 2024. május második feléig megtehetik. Amennyiben ügyfélkapun keresztül szeretnék megtenni felajánlásukat, akkor erre az alábbi webes felületen van lehetőség: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/. Papír alapon a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltve lezárt borítékban postán feladható, illetve a NAV ügyfélszolgálatán leadható.

 

Megköszönjük, ha támogatásukkal hozzájárulnak e célok megvalósulásához! Kérem, éljenek a lehetőséggel és ne hagyják elveszni ezeket az adóforintokat!

 

Budapest, 2024. április 9 .

 

 

                                              Köszönettel:

 

                                                                    Csillaghegyi Általános iskolát támogató Alapítvány Kuratórium elnöke:

 

                                                                                                                                                      Gyurisné Horváth Ildikó

bottom of page