top of page

Kedves szülők, támogatóink!

 

A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítványunk céladományaira befolyt bevételeit, új célokat és az ezzel kapcsolatos híreket  tesszük itt közzé!

Iskolánkban tavaly tervbe vettük a tanév elején, hogy új személybejáratot építsünk, hogy intézményünk biztonságosabb legyen! Fontos szempont volt az is, hogy az új bejárattal ellenőrzött körülmények között be tudjanak jönni szülők is az iskola területére és ne a kapuban várják gyermekeiket! Az új személybejáró mellé új kerékpártárolót is szerettünk volna építeni, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen biciklijeiket elhelyezni. Ezzel ösztönözni is szeretnénk a tanulóinkat, hogy minél többen válasszák ezt a módját az iskolába járásnak is, hiszen ökoiskolaként fontos számunkra a fenntarthatóságra való nevelés is! 

Egy év elhúzódó tervezői munka után tavasszal hirdettünk meg gyűjtést több platformon is. Alapítványi számlaszámunkra közvetlenül és https://gogetfunding.com/csillaghegyiiskola/ -án keresztül összesen 5.923.095 Ft,- érkezett be. Ezen felül 317.000,- Ft. készpénzcéladományt kaptunk. Jótékonysági alsós sportnapunkra 422.000 Ft,-, míg Suligálánk jegyeiből 800.000 Ft,- érkezett be. Összesen: 7.462.095 Ft,- céladományt kapott iskolánk alapítványa, amit a fenntartónk 8,3 millió Forinttal kiegészített. 2023 novemberére pedig az új kapu meg is épült! Elkészült a lépcső, a térkövezés, az új kapu a kerítés, iskolafelirat, padok, kaputelefon, és a kerékpártároló, de utóbbi tetőzetére már nem maradt forrás. Ennek befejezése később fog reményeink szerint megvalósulni!  Köszönjük mindenkinek a támogatást! 

2024. évi CÉLUNK!

A sok kisebb cél mellett nyáron szeretnénk folytatni a főépületünk gyermekmosdóinak felújítását. Szeretnénk az 1965 óta toldozott-foltozott válaszfalakat és ajtókat kicserélni a fiú és lánymosdókban. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink tanórák közötti komfortérzetét és higiéniai körülményeit javítsuk. Ez a munkálat ismét nagyobb kiadásba fog kerülni. Ezeket az anyagi terheket ismét alapítványunk pénzügyi hátterével szeretnénk megtámogatni! Iskolánk jótékonysági sportnapjának és suligálájának bevételét is erre fogjuk fordítani! Ha ezen felül támogatni szeretnének bennünket utalással, akkor kérjük a közlemény rovatba írják, hogy: „gyermekmosdó”.

Köszönjük, ha továbbra is támogatnak bennünket!

Az alapítvány neve:                    Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány

Az alapítvány számlaszáma:    11703006-20052982

Az Alapítvány adószáma:        19636979-1-41

 

Az SZJA 1%-áról való rendelkezést a bevallás benyújtásától függetlenül, akár azt követően, egészen 2024. május 21-ig megtehetik. Amennyiben ügyfélkapun keresztül szeretnék megtenni felajánlásukat, akkor erre az alábbi webes felületen van lehetőség: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/. Papír alapon a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltve lezárt borítékban postán feladható, illetve a NAV ügyfélszolgálatán leadható.

 

Megköszönjük, ha támogatásukkal hozzájárulnak e célok megvalósulásához! Kérem, éljenek a lehetőséggel és ne hagyják elveszni ezeket az adóforintokat!

 

Budapest, 2024. április 9 .

 

 

                                              Köszönettel:

 

                                                                    Csillaghegyi Általános iskolát támogató Alapítvány Kuratórium elnöke:

 

                                                                                                                                                      Gyurisné Horváth Ildikó

bottom of page