top of page
  • aron723

Köszönetnyilvánítás!

Tisztelt Szülők és Támogatóink!

A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató Alapítvány Kuratóriuma ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a 2023. évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták az Alapítvány működését. Így most 1.811.923,- Ft támogatást kapott közhasznú alapítványunk!

Az 1%-os felajánlásokból befolyt összeget az Alapítvány minden évben a cél szerinti támogatásaira fordítja (utazások, rászoruló tanulók támogatása, sportszerek, tantermek-iskolaudvar felújítása, kulturális és hagyományőrző rendezvények, könyvtárunk bővítése, tanév közbeni és tanév végi jutalmak, gyerekeknek ajándékok, tehetséggondozás támogatása, diákjainkat segítő eszközök vásárlása, ajándéktárgyak vásárlása, meghívott vendégeknek péksütemény vásárlása, weboldalunk fenntartása, stb.).


A "bejárati kapu projekt"!


Iskolánkban tavaly tervbe vettük a tanév elején, hogy új személybejáratot építsünk, hogy intézményünk biztonságosabb legyen! Fontos szempont volt az is, hogy az új bejárattal ellenőrzött körülmények között be tudjanak jönni szülők is az iskola területére és ne a kapuban várják gyermekeiket! Az új személybejáró mellé új kerékpártárolót is szerettünk volna építeni, hogy a gyerekeknek könnyebb legyen biciklijeiket elhelyezni. Ezzel ösztönözni is szeretnénk a tanulóinkat, hogy minél többen válasszák ezt a módját az iskolába járásnak is, hiszen ökoiskolaként fontos számunkra a fenntarthatóságra való nevelés is!


Egy év elhúzódó tervezői munka után tavasszal hirdettünk meg gyűjtést több platformon is. Alapítványi számlaszámunkra közvetlenül és https://gogetfunding.com/csillaghegyiiskola/ -án keresztül összesen 5.923.095 Ft,- érkezett be. Ezen felül 317.000,- Ft. készpénzcéladományt kaptunk. Jótékonysági alsós sportnapunkra 422.000 Ft,-, míg Suligálánk jegyeiből 800.000 Ft,- érkezett be. Összesen: 7.462.095 Ft,- céladományt kapott iskolánk alapítványa! Így iskolánk fenntartója augusztusban meg tudta kezdeni a munkálatokat, ami várhatóan november elejéig fog tartani. El fog készülni a lépcső, a térkövezés, az új kapu a kerítés, padok, kaputelefon, és a kerékpártároló, de utóbbi tetőzetére már nem maradt forrás. Ennek befejezése később fog reményeink szerint megvalósulni! Köszönjük mindenkinek a támogatást!


A Csillaghegyi Általános Iskolát támogató alapítvány cél szerinti támogatásain kívül, - hogy tanulóink biztonságosabb, szebb és jobb környezetben tanulhassanak - nagyobb tervei között azt alábbi célok megvalósításai szerepelnek még: főépület gyermekmosdóinak felújítása, kerékpár tároló befejezése, ökotanterem létrehozása, sportpályák felújítása, iskolaudvar rendezése.


Megköszönjük, ha támogatásukkal továbbra is hozzájárulnak e célok megvalósulásához!

Az alapítvány számlaszáma: 11703006-20052982


Budapest, 2023.09.28.

528 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page